Een pakket versturen naar België kan om veel verschillende redenen

Misschien heb je wel een webshop met klanten uit België, of heb je er familie wonen. In ieder geval is een pakket versturen naar België helemaal niet zo ingewikkeld als dat je misschien zou denken.

Pakket versturen naar belgie

Postkantoor of online

Je kunt heel eenvoudig met je pakket naar het postkantoor, of een servicepunt van PostNL gaan en daar je pakket afleveren. Vervolgens wordt het daar gewogen en komt er een speciale sticker op om het pakket te versturen naar België. Je kunt ook eenvoudig online op onlineverzendservice.postnl.nl zelf je verzendsticker aanmaken en uitprinten. Op deze site geef je aan dat het een Pakket versturen naar belgiepakket voor het buitenland betreft, en vervolgens het land van bestemming; België dus. Daarna kun je heel eenvoudig het adres ingeven, betalen via iDeal en je verzend sticker uitprinten. Je moet het pakket dan nog wel afgeven bij een PostNL punt om het pakket te versturen naar België.

Levertijd

Een pakket versturen naar België duurt helemaal niet zo lang. Soms is het pakket zelfs al de volgende dag bezorgd, maar meestal duurt een pakket versturen naar België ongeveer twee tot drie dagen maximum, en zijn de specifieke verzendkosten vaak heel erg haalbaar!