Let op het gewicht van een pakket

Goedkoop pakket versturenAls u van plan bent een goedkoop pakket te versturen, is het belangrijk om goed op het gewicht te letten. Als u net boven een bepaald gewicht zit, zou het zomaar kunnen zijn dat het door u te versturen pakket opeens veel meer geld kost dan u verwacht en gepland had.

Daarom is het belangrijk om het gewicht van het pakket te wegen, voor u het dichtplakt.

Op een tarievenlijstje kunt u zien vanaf wat het kost om een goedkoop pakket te versturen.

Vergelijk de kosten bij meerdere bedrijven

Het loont de moeite om eens goed rond te kijken op internet. Er zijn tegenwoordig namelijk allerlei bedrijven die u de mogelijkheid bieden een goedkoop pakket te versturen.

Het is goed mogelijk dat u dit veel geld bespaard, zodat u zeker weet dat u ook echt een goedkoop pakket versturen gaat. U wilt geen rib uit uw lijf kwijt zijn, als u een pakket wilt opsturen.

Goedkoop pakket versturen

Het leven is al duur genoeg, dus als u een goedkoop pakket kunt versturen, is dat mooi meegenomen. Zelfs als u een goedkoop pakket wilt versturen dat bestemd is voor het buitenland kan dat voor een redelijk bedrag.

Vergeet niet: er is ook altijd de optie van briefpost. Een webwinkel die wierookstokjes verkoopt bijvoorbeeld kan makkelijk een pakje wierook in een envelop verzenden met gewone briefpost. Voor een goede €2 komt het pakketje dan aan: een stuk goedkoper!